Yoga & Meditation

Foto: Sofie Isaksson

Ulrika kommer gärna till ert arbetsplats, konferens etc. och håller yogaklasser. För förfrågan, prisuppgift och bokning, använd kontaktformuläret på denna sida.


Ulrika är certifierad yoga- och meditationslärare med huvudlärarna Sada Sat Kaur, USA och Dharma Singh, Tyskland samt certifierad medicinsk yogainstruktör genom Yogainstitutet i Karlstad. Hon är också certifierad SoundYogalärare genom Karin Gibson, Nora, en utbildning där Ulrika även undervisar i kommunikation. Se Ulrikas reguljära yogakurser i Östernärke och online här. 

Yoga & Meditation


Yogan är till för alla oavsett ålder, kön eller rörlighet; alla kan delta utan krav på prestation. Passen består av rörelser - såväl dynamiska som statiska, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning och ofta en rejäl dos sound av olika slag - allt för att skapa flexibilitet, styrka och uthållighet i både kropp och sinne. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker, där du efter dina egna förutsättningar stärker din kropp, finner närvaro i stunden och en inre stillhet som hjälper dig även i din vardag. Varje pass både inleds och avslutas med en meditation - ofta en guidad sådan. I passen väver Ulrika även in kunskaper ur sin senaste bok, "Dualismens tyranni: Nio etiska principer för hållbar kommunikation", som handlar om tillit och upplevelser av Etthet. Sammantaget blir yogan blir så ett redskap till att komma hem till dig själv.

Ulrika undervisar även i "gubbyoga", där enbart den fysiska delen av yogan ingår (ej den filosofiska).Testa Ulrikas populära 20-minuterspass (med hund) gratis: