Bokhandel

Böcker

mjukband med flik

FSC märkt (Miljömärkt)

190 x 133 mm, 200 sid​

(252 SEK, ordinarie pris i nätbokhandeln)

Ditt pris: 160 SEK

(plus frakt 65 SEK vid köp av en eller två böcker)

Några röster om boken:

"Boktips! Något som alla borde läsa i den värld vi lever i. Så välskriven av professor i kommunikation och yogini Ulrika Olausson"

”Tack för en insiktsfull och välskriven bok som får mina tankar att fördjupas”

"Så sjukt bra bok och så synd att jag måste sova efter halva. Har så många tankar och funderingar."

"Jag läser och tåras, det är min längtan du sätter ord på och ger en form...Jag är så tacksam.” 

"Tycker mycket om dina nio principer. De är enkla att greppa, tydliga, informativa och andliga i sin essens."

Beställ så här:


1. Fyll i formuläret nedan. Ange i meddelandefältet om du vill ha boken signerad och om du vill ha den dedicerad till en särskild person. Glöm inte att trycka på knappen "Skicka".

2. Swisha 160kr/bok + ev .frakt (se nedan) till 123 107 34 28 eller sätt in på BG 481-9215. Ange "Dualismens Tyranni" och ditt namn.

Frakt i vadderad påse: 65kr (totalt 225 kr vid köp av en bok, totalt 385kr vid köp av två böcker). Vid köp av fler än två böcker återkommer vi till dig med fraktpriset.

3. När steg 1 och 2 är klart, levereras boken inom ett par arbetsdagar.Nu till försäljning


Ulrikas bok Dualismens tyranni: Nio etiska principer för hållbar kommunikation

 

En fungerande kommunikation är grunden för att uppnå hållbarhet, såväl i våra nära relationer som professionellt och samhällsmässigt. Men hur skall detta ske i en tid då utmaningarna med ökad polarisering tar sig allt grövre uttryck?

Ulrika Olausson, forskare i medie- och kommunikationsvetenskap och yogi, besvarar denna centrala fråga genom nio kommunikationsetiska principer som tillsammans syftar till en genuin upplevelse av allt livs sammanlänkning i Ett. I ett ögonöppnande och genomklokt resonemang, med många praktiska råd och exempel, visar hon hur upplevelsen av separation och polarisering i själva verket är en vanföreställning. Vårt tanke- och språksystem har helt enkelt fängslat oss i en värld av motsatser - dualism. De kommunikationsetiska principerna hjälper oss att överkomma världen av motsatser, och när dualismens tyranni upplösts blir hållbarhet - omsorgen om människorna, jorden och alla livsformer - ett naturligt resultat.

Ta del av av den digitala lanseringen av boken som ägde rum den 27 februari 2022 (30 minuter):