Yoga x 9 på Björneborg + online HT-20

17.09.2020

Pga rådande restriktioner kring Covid19 livesänds endast passen 5 och 12 november i FB-gruppen. 

OBS! Kursen fullbokad. Kontakta mig för anmälan per gång i mån av plats.  I höst blir det Yoga x 9 på Björneborg med starkt begränsat deltagarantal pga. Covid19. Vi kommer att sitta med ordentliga säkerhetsavstånd och följa FHM:s riktlinjer till punkt och pricka. Det betyder att du som anmäler dig till hela kursen har förtur och du som vill anmäla dig per pass är välkommen i mån av plats. Nytt för i år är att jag tar både Actiway och ePassi! Under nio torsdagskvällar jobbar vi igenom hela kroppen men fokuserar framförallt på att hantera stress och stressrelaterade symptom såsom spänningar i rygg, axlar, nacke och huvud. Varje yogapass blir också ett tillfälle för dig att komma hem till dig själv och lämna en kaotisk omvärld för en stund.

Varje pass livesänds i sluten Facebook-grupp, som du som anmäler dig till hela kursen har tillgång till hela terminen. Om du vill yoga men inte vill eller har möjlighet att vistas i den fysiska gruppen kan du anmäla dig enbart till denna Facebook-grupp. Har du inte Facebook ligger det flera filmade pass - flera i underbar havsmiljö - som du kan "hyra" här.

Passen som är inspirerade av kundaliniyogan är till för alla oavsett ålder, kön eller rörlighet; du behöver alltså inte vara vig eller vältränad för att delta. Passen består av rörelse, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning och meditation - allt för att skapa flexibilitet, styrka och uthållighet i både kropp och sinne. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker, där du helt efter dina egna förutsättningar stärker din kropp, finner en närvaro i stunden och en inre stillhet som hjälper dig även i din vardag.

Enklare yogamattor finns på plats men ta gärna med egen om du har, så blir det mjukare samt en liten kudde att sitta på och en filt till vilan. Ha på dig mjuka kläder som du kan röra dig i. Undvik att äta för mycket före passet!

Datum: torsdagar, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10, 5/11, 12/11

Tid: 18.30-20.00

Plats: Bygdegården Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa

Anmälan:

mejl ulrika@yogawork.se eller SMS 070-6875994, eller via Facebook/Messenger till Ulrika.

Investering:

Anmäl dig till hela kursen (9 ggr): 1080:-. Jag kör ett uppsamlingstillfälle i november, där du kan ta igen ev. missat pass, och du har också tillgång till samtliga pass i FB-gruppen. Du kan även ta igen pass i terminens måndagsgrupp, då vi kör medicinsk yoga. Se separat schema i kalendariet.

Anmäl dig per gång: 135:-/gång. OBS! I mån av plats, så kolla med Ulrika först.

Enbart online i FB-gruppen: 750:-. Passen ligger kvar i gruppen hela terminen.

Betalning:

Förskottsbetalning till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för.  Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till! Meddela mig om du betalar med Actiway eller ePassi!


Varmt välkommen till Yoga på Björneborg!