Yoga x 10 på Björneborg och online VT-23

19.01.2023

Under tio torsdagskvällar jobbar vi igenom hela kroppen och fokuserar framförallt på att hantera stress och stressrelaterade symptom såsom spänningar i rygg, axlar, nacke och huvud. Varje yogapass blir också ett tillfälle för dig att komma hem till dig själv och lämna en kaotisk omvärld för en stund.

Varje pass livesänds i sluten Facebook-grupp, som du har tillgång till hela terminen. Missar du ett pass kan du alltså lätt ta igen det här. Om du vill yoga men inte vill eller har möjlighet att vistas i den fysiska gruppen kan du anmäla dig enbart till denna Facebook-grupp och hänga med i livesändningen eller göra passen när du önskar.

Ulrika är utbildad kundaliniyoga- och soundyoga-lärare och passen innehåller ofta både dynamiska och statiska övningar. De är till för alla oavsett ålder, kön eller rörlighet; du behöver alltså inte vara vig eller vältränad för att delta, och består av rörelse, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning, meditation och en hel del sound - allt för att skapa flexibilitet, styrka och uthållighet i både kropp och sinne. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker, där du helt efter dina egna förutsättningar stärker din kropp, finner en närvaro i stunden och en inre stillhet som hjälper dig även i din vardag.

Enklare yogamattor finns på plats men ta gärna med egen om du har, så blir det mjukare samt några kuddar som stöd i de statiska övningarna och en filt till vilan. Ha på dig mjuka kläder som du kan röra dig i. Undvik att äta för mycket före passet!

Datum: torsdagar 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 16/2, 23/2, 2/3, 9/3, 16/3, 23/3

Tid: 18.30-20.00

Plats: Bygdegården Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa

Anmälan:

mejl info@ulrikaolausson.se eller SMS 070-6875994, eller via Facebook/Messenger till Ulrika.

Investering:

Anmäl dig till hela kursen (10 ggr): 1400:-. Missade pass kan tas igen i FB-gruppen där samtliga pass ligger kvar hela terminen.

Anmäl dig per gång: 160:-/gång. OBS! I mån av plats, så kolla med Ulrika först.

Enbart online i FB-gruppen: 750:-. Passen ligger kvar i gruppen hela terminen.

Betalning:

Förskottsbetalning till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för. Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till!

Jag tar ePassi!

Varmt välkommen till Yoga på Björneborg!