Vårens yoga- och närvarohelg i Brevens Bruk

16.04.2021

Tyvärr framflyttat pga. Covid19-situationen. Nytt datum är 24-26 september.

I september hade vi en underbar retreat i Brevens Bruk, denna vackra och välbevarade bruksort, ca 5 mil sydost om Örebro. Veckoslutet den 16-18 april är du varmt välkommen till vårens yoga- och närvarohelg på denna underbara plats på jorden. Vi yogar i världens mysigaste yogalokal belägen invid vattnet, mediterar både inomhus och i rörelse utomhus, sjunger efter behag, och NJUTER av gemenskap och fantastisk natur med skogar och sjöar alldeles inpå knuten. Lite kommunikationsövningar ska vi också hinna med. Healing-massage för den som vill erbjuds liksom Early Bird-pris för tidig anmälan! Vi startar redan på fredagkvällen, så får vi ytterligare lite tid att befästa närvaron och stillheten.

Under helgen håller Ulrika en workshop i kommunikation för harmoniska och hållbara relationer, och temat den här gången är medkänsla. Ulrikas mångåriga erfarenhet av kommunikationsvetenskaplig forskning och undervisning har lagt grunden till det hon kallar Tillitsfull kommunikation och under denna helg tittar vi närmare på hur du kan kommunicera äkta medkänsla, både till dig själv och till andra.

Vi bor i egna hus, som är mysiga och välunderhållna, och du kan välja att bo ensam i ett rum eller dela med en eller flera andra (priset beror på vad du väljer). Maten är vitaliserande och vegetarisk. Alla typer av matallergier kan tillgodoses. Meddela ev. kostpreferenser vid anmälan.

Begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan!

Datum:

16/4, kl 17.00 - 18/4 ca kl 15.00.


Anmälan:

Till ulrika@yogawork.se


Investering:

Kursavgift ordinarie pris 1300:- (bindande anmälan och betalning senast 16/3), Early Bird 1000:- (bindande anmälan och betalning senast 16/2). Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för. Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till! Även ePassi och Actiway fungerar som betalningsmedel, dock endast upp till 1000:- (Skatteverkets regler för engångsaktiviteter).

Logi mellan 390:- och 700:- per natt beroende på valt boende, kontakta Ulrika för detaljerna. I priset ingår städning men medtag sängkläder och handduk. Brevens Bruk AB fakturerar login i efterhand; Mat ca 650:- (inkl 2 luncher, 2 kvällsmål, 2 frukostbuffé) betalas i samband med vistelsen.

Healingmassage tillkommer för dig som önskar detta.

Plats:

Brevens Bruk. https://brevens.se/

Välkommen till denna välgörande helg!