Yoga- och närvarohelg i Brevens Bruk

26.09.2020

Denna retreat är full. Kommer en ny till våren, så håll utkik och anmäl ditt intresse till ulrika@yogawork.se

Ta ett break och landa efter sommaren mitt i fullständig närvaro på den vackraste plats du kan tänka dig: Brevens Bruk, en välbevarad och sagolikt vacker bruksort som ligger ca 5 mil sydost om Örebro. Den här helgen yogar vi i världens mysigaste yogalokal belägen invid vattnet, mediterar både inomhus och i rörelse utomhus, sjunger efter behag, och NJUTER av gemenskap och fantastisk natur med skogar och sjöar alldeles inpå knuten. Healing-massage för den som vill erbjuds också. Early Bird-pris för tidig anmälan!

Temat för helgen är kommunikation och Ulrika håller en workshop i kommunikation för  harmoniska och hållbara relationer. Hennes mångåriga erfarenhet av kommunikationsvetenskaplig forskning och undervisning har lagt grunden till det hon kallar Tillitsfull kommunikation. Under denna helg tittar vi lite närmare på hur våra egna, ofta förutfattade, tankar påverkar kommunikationen, och hur vi kan stanna närvarande och lyssnande i samtalet.

Vi bor i egna hus, som är mysiga och välunderhållna, och du kan välja att bo ensam i ett rum eller dela med en eller flera andra (priset beror på vad du väljer). Maten är vitaliserande och främst vegetarisk och kommer från värdshuset på orten. Alla typer av matallergier kan tillgodoses. Meddela ev. kostpreferenser vid anmälan.

Begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan!

Datum:

 kl. 26/9 10.00 - 27/9 ca kl. 16.00

Investering:

Kursavgift ordinarie pris 1000:- (bindande anmälan och betalning senast 26/8), Early Bird 700:- (bindande anmälan och betalning senast 26/7). Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för. Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till!

Logi mellan 390:- och 700:- beroende på valt boende, kontakta Ulrika för detaljerna. I priset ingår städning men medtag sängkläder och handduk; Mat 430:-  (inkl 2 luncher, 1 kvällsmål, 1 frukostbuffé) betalas i samband med vistelsen.

Healingmassage tillkommer för dig som önskar detta.

Plats:

Brevens Bruk. https://brevens.se/

Välkommen till denna välgörande helg!