Yoga, Dans och Gong i Brevens Bruk

31.10.2020

Vill du möta hösten med kraftfull energi och närvaro? Känner du en längtan efter att komma hem till dig själv? Då är denna workshop i förtjusande Brevens Bruk något för dig. För första gången sammanstrålar den glada trion på bilden - Ulrika, Kari och Eileen - och erbjuder en unik upplevelse av yoga, meditation, medveten dans och gong. Vi sammansmälter dessa redskap till en sömlös helhet som tar dig in i intensiv närvaro och medvetenhet. Du behöver inte tidigare erfarenhet av yoga eller dans för att delta, endast en genuin önskan om att möta dig själv på ett djupare plan.

Om du vill göra det hela till en helgutflykt har Brevens Bruk mysiga rum att hyra ut.

Vi följer givetvis FHMs rekommendationer ang COVID19. Antalet deltagare kommer att vara starkt begränsat.

---------------------------------

Ulrika Olausson är certifierad yoga- och meditationslärare med huvudlärarna Sada Sat Kaur, USA och Dharma Singh, Tyskland samt certifierad medicinsk yogainstruktör genom Birgitta Hedman, Yogainstitutet i Karlstad. Hon är också professor i kommunikationsvetenskap och har utvecklat en metod för att främja tillitsfull och harmonisk kommunikation. Ulrika ger enskild kommunikationsrådgivning, regelbundna yogaklasser och -retreater, enskilda yoga- och meditationssessioner samt föreläsningar och workshops, där hon kombinerar vetenskapliga och andliga perspektiv på kommunikation. För Ulrika är yogan ett sätt att genom rörelse, andning, meditation och mantra skapa kontakt med sitt innersta väsen. Hon guidar dig in i en upplevelse av intensiv närvaro och medvetenhet om vem du i sanning Är.

Eileen Murray från Irland är Open Floor Movement-lärare och -terapeut som jobbat som sjuksköterska inom psykiatrin i Australien, Sverige, Storbritannien och Irland under de senaste 30 åren. Hon är biodynamiskt massage- och psykoterapeut samt instruktör i medicinsk Qigong. Hon har praktiserat medveten dans i över 20 år. Medveten dans utförs utan några som helst prestationskrav och är, liksom yogan, ett kropps- och rörelsebaserat sätt att komma i kontakt med sig själv. Det handlar om att känna in och använda kroppens intelligens och genom den upptäcka hur kroppen är sammankopplad med hjärtat och sinnet. Eileen undervisar från hjärtat och guidar dig varsamt in i närvaro och medvetenhet. I dansen till den själfulla musiken följer vi vår egen intuition, våra egna naturliga impulser, och finner vårt eget autentiska Själv.

Kari Korkeamaki har spelat gong sedan 2011. Hans första gonglärare var Massimo Piazza i Italien, som han åkte runt och gav gongbad tillsammans med i det vackra landet. Han har också studerat för Don Conreux, Tom och Abby Soltron och Jens Zygar. Kari är frekvent inbjuden att spela gong på skilda ställen: yogasalar, spirituella föreningar, bröllop, konserter. Han har även gett många privata gongbad. Kari har spelat på Irland och berikat Open Floor Dance workshops med sitt gongspel. Gongen är ett mycket kraftfullt instrument för transformation och själslig rening, och för Kari var mötet med gongen början till en djup inre förändring och ett möte med hans sanna Själv. "Gong yourself back to life."

Var?: Brevens Bruk. För vägbeskrivning: www.brevens.se

När?: Lördag 31 oktober, 2020, kl 8.30-ca 17.00

Investering: 750:- senast 15/10 till Ulrikas företagsswish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för. Kostnad för vegetarisk sopplunch tillkommer och betalas på plats. Du kan naturligtvis få kvitto - säg bara till!

Anmälan: Bindande anmälning senast 15/10 via formuläret nedan och ange "anmälan till workshop Yoga, Dans och Gong" eller mejla ulrika@yogawork.se Ange även ev. matallergier! OBS! Starkt begränsat deltgarantal, så först till kvarn gäller!

Varmt välkommen till en magisk dag!Onlinebokning

Boka din plats på workshopen Yoga, Dans och Gong i Brevens Bruk. Vi bekräftar din bokning via mejl.