Succé i repris: Pop-up-yoga online i sommar!

01.05.2021

Yoga online med Ulrika i sommar! Minst fyra vitaliserande och rogivande pass livesänds på Facebook under maj-augusti (förra året sände jag 7!). Passen, som tar lite drygt en timme, ligger dessutom kvar i FB-gruppen under dessa månader, så du kan köra dem precis när du vill! Ulrika kommer att "poppa-upp" med yogan på de ställen där hon för tillfället befinner sig, företrädesvis utomhus och kanske på Gotland, som på bilden. Värt att pröva - eller hur?!

Se till att du har yogamatta eller annat lämpligt underlag till passet, en filt till vilan och kuddar som hjälpmedel till de statiska övningarna. Kanske en stol att sitta på som variation? Undvik att äta för mycket innan.

Passen är till för alla oavsett ålder, kön eller rörlighet; du behöver alltså inte vara vig eller vältränad för att delta. Passen består av rörelse, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning och meditation - allt för att skapa flexibilitet, styrka och uthållighet i både kropp och sinne. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker, där du helt efter dina egna förutsättningar stärker din kropp, finner en närvaro i stunden och en inre stillhet som hjälper dig även i din vardag.

Plats: Online i sluten grupp på Facebook

Datum: Jag "poppar-upp" vid minst fyra tillfällen under maj-augusti och schemalägger livesändningarna i förväg i FB-gruppen. Du kan antingen delta då eller vid ett annat tillfälle som passar dig bättre.

Anmälan: mejl ulrika@yogawork.se eller SMS 070-6875994, eller via messenger. När du anmält dig och betalat, lägger jag till dig i FB-gruppen.

Investering: 400:- till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Du har då fri tillgång till passen som sänds i gruppen under maj-augusti. Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till!

Varmt välkommen till Pop up-yoga online i sommar!