Stilla gongkväll i Brevens Bruk

21.05.2022

Försommarkväll i vackra Brevens Bruk med stilla ljudande gongar och inkännande ljudresa - kan det bli bättre? Den 21 maj har du chansen!
----
Vi inleder med några uppmjukande yogarörelser under ca en halvtimme och därefter får du lägga dig på den mjuka ullmattan, svepa filten omkring dig och låta dig "badas" i klangerna och rytmerna från gongar, sjungande skålar, vindspel, röst, flöjter, trumma och en mängd andra små instrument. Ljudens olika vibrationer tar dig med på en spännande resa och skapar underbar avslappning med djupt avstressande effekter. Om du är osäker på hur du reagerar på gongarnas ljud finns öronproppar att tillgå. Vi avslutar kvällen med meditation och/eller mantra.

Du behöver inte vara vig eller vältränad för yogaövningarna. Ha på dig mjuka kläder som du känner dig bekväm och kan slappna av i. Mjuka ullmattor finns på plats liksom filtar och meditationskuddar men vill du ha med dig en egen huvudkudde eller något annat som du behöver för den långa avslappningen går det förstås bra.

Anmälan: Anmäl dig till Ulrika på Messenger, på SMS 070-6875994 eller via mejl info@ulrikaolausson.se

Tid: lördag 21 maj, kl 19.30-ca 21.00.

Plats: Brevens hjärta mitt i Brevens Bruk.

Investering: 220kr betalas en vecka före gongkvällen till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Kvitto får du förstås om du vill ha, och företagare kan få faktura - säg bara till.

Det går även bra att betala med ePassi (inkl fd Actiway).

Varmt välkommen till en stilla gongkväll i Brevens Bruk!

Och du, hör av dig om du undrar något!