Medicinsk yoga på Björneborg till nedsatt pris

16.11.2020

Inställt pga rådande restriktioner kring Covid19. 

När Medicinsk Yoga x 9 är slut kör Ulrika ytterligare ett pass i november till nedsatt pris. Covid-anpassning i form av starkt begränsat deltagarantal så att vi kan sitta med säkerhetsavstånd.

Den medicinska yogan kommer från kundaliniyogan och skillnanden är att rörelserna sker mycket långsamt och med stort fokus på andetaget och rörelsen. Den innehåller pass och meditationer som testats med mycket goda resultat i såväl svensk forskning (Karolinska institutet) som internationell.

Övningarna är mycket mjuka och kan göras sittande på stol om du behöver. Varje yogapass innehåller andningsteknik, mjuka yogaövningar, avslappning och meditation. Andetaget och rörelserna som sker i en mycket medveten närvaro hjälper dig att få ro till sinnet med tankar och känslor. Du kan alltid välja att göra en övning stillsammare och anpassa den utifrån dina behov. Eller att, som läkaren i klippet nedan säger, visualisera att du gör rörelsen; enbart intentionen har stora effekter.

Titta gärna på detta klipp från Doktorerna i TV4, när de pratar om nyttan med den här yogaformen:

https://www.youtube.com/watch?v=EZGBQ9QSLxI

Stolar och enklare yogamattor finns på plats men ta gärna med egen matta om du har, så blir det mjukare samt en filt till vilan. Ha på dig mjuka kläder som du kan röra dig i. Undvik att äta för mycket före passet!

Datum: Måndagen den 16/11. Här kan du också ta igen ev. missade pass.

Tid: 18.30-20.00

Plats: Bygdegården Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa

Anmälan: mejl ulrika@yogawork.se eller SMS 070-6875994, eller via Facebook/Messenger till Ulrika. OBS! Deltagarantalet är starkt begränsat, så först till kvarn gäller!

Investering: Anmälan och betalning 120:- senast 2 dagar i förväg till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för. Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till!

Varmt välkommen till Medicinsk Yoga på Björneborg!