Medicinsk Yoga x 9 på Björneborg + online HT-20

14.09.2020

Pga rådande restriktioner kring Covid19 livesänds endast passet den 9 november i FB-gruppen. 

I höst blir det Medicinsk Yoga x 9 på Björneborg, med starkt begränsat deltagarantal pga. Covid19. Vi kommer att sitta med ordentliga säkerhetsavstånd och följa FHM:s riktlinjer till punkt och pricka. Det betyder att du som anmäler dig till hela kursen har förtur och du som vill anmäla dig per pass är välkommen i mån av plats. Intresset för denna yogaform var så stort förra terminen, så jag utökar nu till nio tillfällen. Nytt för i år är att jag tar både Actiway och ePassi! Nytt är också att den Medicinska yogan ges på måndagarna.

Varje pass livesänds även i sluten Facebook-grupp, som du som anmäler dig till hela kursen får tillgång till hela terminen. Om du vill yoga men inte vill eller har möjlighet att vistas i den fysiska gruppen kan du anmäla dig enbart till denna Facebook-grupp. Har du inte Facebook ligger det flera filmade pass - flera i underbar havsmiljö - som du kan "hyra" här.

Den medicinska yogaformen kommer direkt från kundaliniyogan (som vi kör på torsdagarna) och är utvecklad i Sverige. Skillnanden är att rörelserna sker mycket långsamt i MY och med stort fokus på andetaget och rörelsen. Den innehåller pass och meditationer som testats med mycket goda resultat i såväl svensk forskning (Karolinska institutet) som internationell. Övningarna är mycket mjuka och kan med fördel göras sittande på stol.


Titta gärna på detta klipp från Doktorerna i TV4, när de pratar om nyttan med den här yogaformen:

https://www.youtube.com/watch?v=EZGBQ9QSLxI


Varje yogapass innehåller andningsteknik, mjuka yogaövningar, avslappning och meditation. Andetaget och rörelserna som sker i mycket medveten närvaro hjälper dig att få ro i sinnet . Varje yogapass blir ett tillfälle att komma hem till dig själv och lämna en kaotisk omvärld för en stund. 


Stolar och enklare yogamattor finns på plats men ta gärna med egen matta om du har, så blir det mjukare samt en filt till vilan. Ha på dig mjuka kläder som du kan röra dig i. Undvik att äta för mycket före passet!

Datum: måndag 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 19/10, 26/10, 2/11, 9/11

Tid: 18.30-20.00

Plats: Bygdegården Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa

Anmälan: mejl ulrika@yogawork.se eller SMS 070-6875994, eller via Facebook/Messenger till Ulrika.

Investering:

Anmäl dig på hela kursen (9 ggr), 1080:- Jag kör ett uppsamlingstillfälle i november, då du kan ta igen ev. missat pass och du har också tillgång till samtliga pass i FB-gruppen. Du kan även ta igen missat pass i torsdagsgruppen då vi kör vanlig kundaliniyoga. Se separat schema i kalendariet.

Anmäl dig per gång: 135:-/gång. OBS! I mån av plats, så kolla med Ulrika först.


Endast online i FB-gruppen. 750:-. Passen ligger kvar i gruppen hela terminen.

Betalning:

Förskottsbetalning till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för. Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till! Meddela mig om du betalar med Actiway eller ePassi.


Varmt välkommen till Medicinsk Yoga på Björneborg!