Medicinsk yoga på Björneborg i april till nedsatt pris

15.04.2020

När Medicinsk Yoga x 5 är slut kör Ulrika ytterligare ett pass i april till nedsatt pris.

Den medicinska yogan kommer från kundaliniyogan och skillnanden är att rörelserna sker mycket långsamt och med stort fokus på andetaget och rörelsen. Den innehåller pass och meditationer som testats med mycket goda resultat i såväl svensk forskning (Karolinska institutet) som internationell.

Övningarna är mycket mjuka och kan göras sittande på stol om du behöver.  Varje yogapass innehåller andningsteknik, mjuka yogaövningar, avslappning och meditation. Andetaget och rörelserna som sker i en mycket medveten närvaro hjälper dig att få ro till sinnet med tankar och känslor. Du kan alltid välja att göra en övning stillsammare och anpassa den utifrån dina behov. Eller att, som läkaren i klippet nedan säger, visualisera att du gör rörelsen; enbart intentionen har stora effekter.

Titta gärna på detta klipp från Doktorerna i TV4, när de pratar om nyttan med den här yogaformen:

https://www.youtube.com/watch?v=EZGBQ9QSLxI

Stolar och enklare yogamattor finns på plats men ta gärna med egen matta om du har, så blir det mjukare samt en filt till vilan. Ha på dig mjuka kläder som du kan röra dig i. Undvik att äta för mycket före passet!

Datum: onsdagen den 15/4. Här kan du också ta igen ev. missade pass.

Tid: 18.30-20.00

Plats: Bygdegården Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa

Anmälan: mejl ulrika@yogawork.se eller SMS 070-6875994, eller via Facebook/Messenger till Ulrika.

Investering: Anmälan och betalning 120:- senast 2 dagar i förväg till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för. Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till!


Varmt välkommen till Medicinsk Yoga på Björneborg!