Gongkväll på Björneborg

11.12.2022

Välkommen till december månads gongkväll på Björneborg!

-----

Vid detta tillfälle inleder vi med en halvtimmes chakratoning i kombination med yogapositioner för varje chakra. Chakratoningen är ett sätt att stärka och balansera din generella hälsa och sinnestillstånd. Kombination av ljud, vibration, rörelse, fokus, intention och närvaro gör det möjligt för dig att rikta in dig mot - och hela - specifika delar av din varelse, såväl fysiska som emotionella och själsliga. För vart och ett av de 7 chakrorna tonar vi specifika så kallade seed mantras, dvs korta ord som sår ett "frö" till helande i det aktuella chakrat. Toningen i kombination med yogapositionerna ökar den vibrationella frekvensen i chakrorna och du öppnar upp för den renande och helande effekten av det efterföljande gongbadet.

Därefter får du lägga dig tillrätta på den mjuka ullmattan, svepa filten omkring dig och låta dig "badas" i klangerna och rytmerna från gongar, sjungande skålar, vindspel, röst, flöjter, trumma och en mängd andra små instrument. Under 45 minuter tar ljudens olika vibrationer dig med på en spännande resa och skapar underbar avslappning med djupt avstressande effekter. Om du är osäker på hur du reagerar på gongarnas ljud finns öronproppar att tillgå. Vi avslutar med mantrasång eller meditation.

Ha på dig mjuka kläder som du känner dig bekväm och kan slappna av i. Mjuka ullmattor finns på plats liksom filtar och meditationskuddar men vill du ha med dig en egen huvudkudde eller något annat som du behöver för den långa avslappningen går det förstås bra.

Anmälan:

Anmäl dig till Ulrika på Messenger, på SMS 070-6875994 eller via mejl info@ulrikaolausson.se Stäm av med mig även om du klickar i "kommer" i FB-evenemanget så får jag bättre koll på hur många som kommer.

Tid:

Söndag 11 december 2022, kl 17.00-ca 18.30

Investering:

220kr betalas en vecka i förväg till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Det går bra att betala med ePassi (inkl fd Actiway).

Varmt välkommen till Gongkväll på Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa!

Och du, hör av dig om du undrar över något!