Gongkväll på Björneborg

08.05.2022

Välkommen till maj månads gongkväll på Björneborg!

-----

Vid detta tillfälle inleder vi med en halvtimmes lätt yoga. Därefter får du lägga dig tillrätta på den mjuka ullmattan, svepa filten omkring dig och låta dig "badas" i klangerna och rytmerna från gongar, sjungande skålar, vindspel, röst, flöjter, trumma och en mängd andra små instrument. Under 45 minuter tar ljudens olika vibrationer dig med på en spännande resa och skapar underbar avslappning med djupt avstressande effekter. Om du är osäker på hur du reagerar på gongarnas ljud finns öronproppar att tillgå. Vi avslutar med mantrasång.

Ha på dig mjuka kläder som du känner dig bekväm och kan slappna av i. Mjuka ullmattor finns på plats liksom filtar och meditationskuddar men vill du ha med dig en egen huvudkudde eller något annat som du behöver för den långa avslappningen går det förstås bra.

Anmälan:

Anmäl dig till Ulrika på Messenger, på SMS 070-6875994 eller via mejl info@ulrikaolausson.se Stäm av med mig även om du klickar i "kommer" i FB-evenemanget så får jag bättre koll på hur många som kommer.

Tid:

Söndag  8 maj 2022, kl 17.00-ca 18.30

Investering:

220kr betalas en vecka i förväg till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Det går bra att betala med ePassi (inkl fd Actiway). 

Varmt välkommen till Gongkväll på Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa!

Och du, hör av dig om du undrar över något!