Gongkväll på Björneborg

26.03.2023

Välkommen till mars månads gongkväll på Björneborg!

-----

Detta tillfälle genomsyras av temat stillhet, lugn och månens svala energi. Vi inleder med en halvtimmes lätt yoga. Därefter får du lägga dig tillrätta på den mjuka ullmattan, svepa filten omkring dig och låta dig "badas" i klangerna och rytmerna från gongar, sjungande skålar, vindspel, röst, flöjter, trumma och en mängd andra små instrument. Under 45 minuter tar ljudens olika vibrationer dig med på en spännande resa och skapar underbar avslappning med djupt avstressande effekter. Om du är osäker på hur du reagerar på gongarnas ljud finns öronproppar att tillgå. Vi avslutar med mantrasång eller meditation.

Ha på dig mjuka kläder som du känner dig bekväm och kan slappna av i. Mjuka ullmattor finns på plats liksom filtar och meditationskuddar men vill du ha med dig en egen huvudkudde eller något annat som du behöver för den långa avslappningen går det förstås bra.

Anmälan:

Anmäl dig till Ulrika på Messenger, på SMS 070-6875994 eller via mejl info@ulrikaolausson.se. Stäm av med mig även om du klickar i "kommer" i FB-evenemanget så får jag bättre koll på hur många som kommer.

Tid:

Söndag 26 mars 2023, kl 17.00-ca 18.30

Investering:

230kr betalas en vecka i förväg till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Det går bra att betala med ePassi

Varmt välkommen till Gongkväll på Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa!