FULLT! Gongkväll på Björneborg

20.02.2022

Välkommen till februari månads gongkväll på Björneborg!  Begränsat deltagarantal för Covidsäkring så vänta inte med att anmäla dig. Handsprit kommer att finnas vid entrén.
----
Vid detta tillfälle inleder vi med en halvtimmes rörelsemeditation (Osho kundalini meditation), där vi genom att skaka (shejka) kroppen och därefter försjunka i rytmisk musik fyller på med vitaliserande energi och glädje, som sköljer bort blockeringar i både kropp och sinne. I det sista steget av meditationen förflyttar vi energin in i absolut tystnad.  Det här är ett fantastiskt sätt att varva ner och släppa taget om vardagens och världens ståhej och som förberedelse för att ta emot ljudens helande vibrationer.

Efter rörelsemeditationen får du lägga dig på den mjuka ullmattan, svepa filten omkring dig och låta dig "badas" i klangerna och rytmerna från gongar, sjungande skålar, vindspel, röst, flöjter, trumma och en mängd andra små instrument. Under 45 minuter tar ljudens olika vibrationer dig med på en spännande resa och skapar underbar avslappning med djupt avstressande effekter. Om du är osäker på hur du reagerar på gongarnas ljud finns öronproppar att tillgå. Vi avslutar med mantrasång.

Ha på dig mjuka kläder som du känner dig bekväm och kan slappna av i. Mjuka ullmattor finns på plats liksom filtar och meditationskuddar men vill du ha med dig en egen huvudkudde eller något annat som du behöver för den långa avslappningen går det förstås bra.

Anmälan:

Anmäl dig till Ulrika på Messenger, på SMS 070-6875994 eller via mejl ulrika@yogawork.se. Stäm av med mig även om du klickar i "kommer" i FB-evenemanget eftersom jag pga Covid måste ha full koll på hur många som kommer.

Tid:

Söndag 20 februari 2022, kl 17.00-ca 18.30

Investering:

220kr betalas en vecka i förväg till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Det går bra att betala med ePassi (inkl fd Actiway). Avgiften återbetalas förstås om nya restriktioner tillkommer och evenemanget måste ställas in eller om du får sjukdomssymptom.

Varmt välkommen till gongkväll på Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa!

Och du, hör av dig om du undrar över något!