FULLT! Gongbad och ljudresa på Björneborg

06.01.2022

Inga platser kvar! På trettondagen (6/1) blir det gongbad och ljudresa på Björneborg. Bästa uppladdningen inför det nya året! Begränsat deltagarantal för Covidsäkring så vänta inte med att anmäla dig. Handsprit kommer att finnas vid entrén.
----
Vi inleder med några uppmjukande yogarörelser under ca en halvtimme och därefter får du lägga dig på den mjuka ullmattan, svepa filten omkring dig och låta dig "badas" i klangerna och rytmerna från gongar, sjungande skålar, vindspel, röst, flöjter, trumma och en mängd andra små instrument. Ljudens olika vibrationer tar dig med på en spännande resa och skapar underbar avslappning med djupt avstressande effekter. Om du är osäker på hur du reagerar på gongarnas ljud finns öronproppar att tillgå. Vi avslutar med en guidad meditation för närvaro och klarhet.

Du behöver inte vara vig eller vältränad för yogaövningarna. Ha på dig mjuka kläder som du känner dig bekväm och kan slappna av i. Mjuka ullmattor finns på plats liksom filtar och meditationskuddar men vill du ha med dig en egen huvudkudde eller något annat som du behöver för den långa avslappningen går det förstås bra.

Anmälan:

Anmäl dig till Ulrika på Messenger, på SMS 070-6875994 eller via mejl ulrika@yogawork.se

Tid:

torsdag 6 januari 2022, kl 17.00. (trettondagen)

Investering:

220kr betalas före gongbadet till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Det går bra att betala med ePassi (inkl fd Actiway). Avgiften återbetalas förstås om nya restriktioner tillkommer och evenemanget måste ställas in.

Varmt välkommen till trettondagens gongbad och ljudresa på Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa!

Och du, hör av dig om du undrar över något!