DistansYoga x 8 (på Björneborg) VT-21

28.01.2021

Vi startar vårens Yoga x 8 (på Björneborg) online. Covid19-situationen ska inte stoppa oss från att yoga tillsammans även om vi får göra det i etern! Och vem vet, kanske kan vi flytta in i Björneborg under kursens gång även om jag förstås fortsätter sända passen online. Under åtta torsdagskvällar i vår (datum nedan) jobbar vi igenom hela kroppen men fokuserar framförallt på att hantera stress och stressrelaterade symptom som spänningar i rygg, axlar, nacke och huvud. Varje yogapass blir också ett tillfälle för dig att komma hem till dig själv och lämna en kaotisk omvärld för en stund. Mindfulness är lika viktig i yogan som rörelserna. Passen ligger kvar en vecka i FB-gruppen där de sänds, så du kan göra dem vid annat tillfälle om du har förhinder någon torsdag.

Passen, som är inspirerade av kundaliniyogan, är till för alla oavsett ålder, kön eller rörlighet; du behöver alltså inte vara vig eller vältränad för att delta. De består av rörelse, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning och meditation - allt för att skapa flexibilitet, styrka och uthållighet i både kropp och sinne. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker, där du helt efter dina egna förutsättningar stärker din kropp, finner en närvaro i stunden och en inre stillhet som hjälper dig även i din vardag. Vill du sitta på stol går det bra - jag försöker instruera även för detta.


Förbered dig genom att "komma" i god tid till passet. Ha tillgång till ett mjukt underlag och kanske en stol samt en filt till vilan. En kudde att sitta på kan vara bra liksom en vattenflaska. Ha på dig mjuka kläder som du kan röra dig i och undvik att äta för mycket före passet!

Datum: torsdagar, 28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 4/3, 11/3, (OBS! ingen yoga 18/3), 25/3

Tid: 18.30-ca 19.45

Plats: Sluten FB-grupp (jag syns men inte du).

Anmälan:

mejl ulrika@yogawork.se eller SMS 070-6875994, eller via Facebook/Messenger till Ulrika.

Investering:

750:-

Betalning:

Förskottsbetalning till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för. Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till! Meddela mig om du betalar med Actiway eller ePassi!

Varmt välkommen till DistansYoga (på Björneborg)!