Dagligt 20-minuters-pass online (basic)

02.05.2021

Vill du men får inte riktigt till din dagliga yogarutin? Tiden tycks inte räcka till och kanske inte heller motivationen? Då är det här något för dig. Under ett 20 minuters online-pass jobbar vi med mjuka, lösgörande, dynamiska såväl som statiska övningar igenom hela kroppen. Efteråt känner du dig som ny - jag lovar. Vill du ägna mer tid åt någon rörelse kan du bara ta bort någon annan.  Och vill du lägga till in- och uttoning, vila och meditation, så gör du förstås det.

Observera att jag instruerar minimalt under passet, så du behöver ha åtminstone lite yogaerfarenhet sedan tidigare. Var också noga med att inte passera några smärtgränser, att inte stretcha aktivt i de statiska övningarna utan slappna av in i passiv stretch.

Förse dig med ett mjukt underlag, några kuddar som hjälpmedel till de statiska övningarna och kanske en stol att variera positionen med. En vattenflaska är heller aldrig fel.

Plats: Online. När du anmält dig och betalat skickar jag länk och lösenord till dig.

Anmälan: Du anmäler dig på  ulrika@yogawork.se, SMS 070-6875994 eller Messenger.

Investering: 200:-  till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Du har då  tillgång till passet hela året (2021). Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till! Jag tar både ePassi och Actiway.

Passet är på basic-nivå. Jag kommer även att erbjuda 20-minuters-pass på medelnivå och kanske även på avancerad. Håll utkik om du är intresserad.