Yoga på Björneborg i maj 2019 till nedsatt pris!

09.05.2019

Under maj kör Ulrika fyra pass omväxlande på onsdagar och torsdagar. Vid dessa fyra tillfällen kommer vi att fördjupa oss i pass och meditioner som antingen har en "igångkickande" effekt, som vi kan ta till när vi känner oss energifattiga, eller en avslappnande effekt, när vi behöver varva ner. Rygg och nacke, uthållighet och flexibilitet jobbar vi som vanligt med i alla pass.

Passen kräver inga förkunskaper!

Kundaliniyogapassen består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning och meditation - allt för att skapa rörlighet, styrka och uthållighet i både kropp och sinne. Det handlar om enkla men kraftulla tekniker, där du helt efter egna förutsättningar stärker dig själv, finner en närvaro i stunden och en inre stillhet som hjälper dig även i din vardag.

Du får med dig varje pass på papper, så att du kan yoga hemma om du vill.

Enklare yogamattor finns på plats men ta gärna med egen om du har, så blir det mjukare, samt en liten kudde att sitta på och en filt till vilan. Ha på dig mjuka kläder som du kan röra dig i. Undvik att äta för mycket före passet!

Datum: torsdag 9/5, onsdag 15/5, torsdag 23/5, onsdag 29/5. Här kan du också ta igen ev. missade pass på Yoga x 10. 

Tid: 18.30-20.00

Plats: Bygdegården Björneborg, Almsvägen 9, Stora Mellösa

Anmälan:

Anmäl dig per gång till mejl ulrika@yogawork.se eller, SMS 070-6875994, eller via Messenger. Om du vill vara säker på att få plats, anmäl dig till och betala för alla gångerna samtidigt.

Betalning:

Förskottsbetalning 120:-/gång senast 2 dagar i förväg till Swish 123 107 34 28 eller BG 481-9215. Ange namn och vad du betalar för.  Du kan naturligtvis få kvitto och företagare faktura - säg bara till!

Varmt välkommen till Yoga på Björneborg!